Трето място за мъжкия отбор във временното класиране

23.11.2022

Този уикенд се изиграха последните двубои от първия полусезон в А НВГ. Отборът на ВК Перун отстъпи с 0:3 гейма като гост срещу отбора на Велики Преслав. Най-оспорван бе първият гейм, като момчетата от Варна стартираха добре, но след двадесета точка по-опитният отбор на гостите успя да се пребори за спечелването на частта, а впоследствие и на двубоя.

Отборът на ВК Перун е трети във временното класиране, лидер са Велики Преслав, следвани от ВК Елит Силистра, а четвърти е отборът на Шумен. В следващия полусезон на момчетата от Варна им предстоят две домакинства срещу отборите на Велики Преслав и Шумен и гостуване в Силистра. Първите два отбора в крайното класиране продължават напред. Победителят от А НВГ получава правото да играе във Висша лига мъже.

Тази седмица предстои да се изиграе и последният двубой от първия полусезон на груповата фаза при юноши старша възраст. Отборът на ВК Перун ще срещне отбора на ВК Черно море. Мачът ще се проведе на 27.11 от 14:00 в зала „Христо Борисов“ град Варна.