Националите наградиха момичета от Перун

07.09.2023

Волейболен празник с демонстрационен характер се проведе в зала конгресна на Двореца на културата и спорта, където се играят мачовете от Европейското първенство по волейбол за мъже.

В турнира „Мини Евроволей“ участие взеха състезатели на Перун , ДКС и Черно море. 3 отбора при момичетата и 3 отбора при момчетата играха демонстрационни мачове всеки срещу всеки. Момичетата от Перун успяха да спечелят първия мач срещу единия отбор на ДКС и загуба втория си мач срещу другия отбор на ДКС.

Изненадата дойде в края, когато на награждаването дойдоха състезателите от националния отбор, които наградиха всички участници в турнира. Младите надежди успяха да се докоснат отблизо до своите любимци, да им вземат автограф и да разговарят с тях.

Организаторите се постараха младите волейболисти да се почувстват като истински звезди, като те има пускаха познатите мелодии „Monster Block“, „Super Spike“, „Set Point“, „Match Point“ и други, които придружават всички мачове в последните години на големите международни форуми.

След своята поява в зала „Конгресна“ волейболните ни национали се насочиха към фитнеса в Двореца на културата и спорта. Там те започнаха своята подготовка за предстоящия им в петък осминафинален сблъсък с Франция на Европейското първенство, на което страната ни е съдомакин заедно с Израел, Северна Македония и Италия.