Победа в контрола срещу Велики Преслав

07.02.2023

Мъжкият тим победи с 3:2 гейма отбора на Велики Преслав в контролна среща изиграна този уикенд във Варна.

Отборът на Перун стартира по-добре срещата, като в първия гейм поведе в резултата още от самото начало и не позволи на противника да се доближи до края на гейма.

Втората част беше по-равностойна, но състезателите на ВК Перун отново поведоха в резултата и успяха да спечелят и тази част.

През третия гейм отборът на Велики Преслав показа друго лице и се върна в мача. През четвъртия гейм продължи възхода на гостите, които успяха да спечелят категорично тази част и изравниха резултата при 2:2 гейма.

Въпреки загубените два гейма, в тайбрека момчетата от ВК Перун успяха да се съвземат и да покажат по-добро лице от това в предходната част. След силни начални удари, домакините успяха да спечелят категорично гейма и съответно затвориха мача при резултат 3:2 гейма.

Двата тима участват в А НВГ мъже, където им предстои да се изправят един срещу друг в третия кръг на втори полусезон – на 25.02 във Варна от 16:00 часа. Преди това, тази събота, на 11.02 от 13:30 часа отборът на Перун посреща отбора на Шумен във Варна.