Първи мач на новосформирания отбор на кадети

24.08.2022

Отборът кадети на волейболен клуб Перун Варна изигра първата си контролна среща на турнир в Обзор. Отборът бе сформиран преди месец, като това бе и първият мач на момчетата в този състав. Участие в срещата взеха 11 състезатели.

По програма в турнира в Обзор участие трябваше да вземат отборите на ВК Перун Варна, СКВ Павликени и ВК Черно море. Освен волейболните двубои, на съседното игрище се провеждат и футболни срещи.

Първата среща се проведе днес между отборите на ВК Перун и СКВ Павликени на волейболната площадка в Обзор.

Новосформираният отбор на ВК Перун Варна започна колебливо срещата и позволи на противника да поведе, но впоследствие се стигна до изравняване и геймът продължи точка за точка. В решаващите моменти момчетата от ВК Перун Варна не успяха да затворят гейма в своя полза и отборът на СКВ Павликени поведе с 1:0 гейма. Във втория гейм се повтори идентична волейболна ситуация. Третият гейм юношите на СКВ Павликени допуснаха по-малко грешки и затвориха мача с 3:0 гейма.

Следващата среща на ВК Перун Варна по програма е в петък (26.08) от 10:00 срещу отбора на Черно море. Но поради непосредствено отказване от участие на Черно море, ВК Перун Варна отново ще играе срещу СКВ Павликени. В този мач ще се определи и победителят в турнира. Ще бъдат връчени и индивидуални награди на състезателите. Желаем на момчетата успех на следващия мач, както и през мачовете от държавния спортен календар!